Уебинар „Дизайн възможности с Vectorworks“

Уебинар „Дизайн възможности с Vectorworks“

Ние вярваме, че добрият дизайн изисква умения, вдъхновение и подходящ инструмент. Уебинарът „Дизайн възможности с Vectorworks“ ще ви помогне да разберете повече за тези три фактора и как новите технологии допринасят да реализирате своите творчески идеи. В частност ще разгледаме софтуера Vectorworks, като един от световните лидери при CAD/BIM решенията.

Независимо дали сте студент, занимавате се с архитектура и дизайн професионално или просто искате да разширите компетенциите си в областта, този уебинар е подходящ за вас, защото ще разгледаме:

  • Как да използвате инструментите за 2D проектиране;
  • Кои са основните възможности за 3D моделиране;
  • В кои специализирани решения на Vectorworks да задълбочите познанията си:
    • Architect – BIM инструмент за архитекти;
    • Landmark – специализиран софтуер за ландшафтни проектанти;
    • Spotlight – профилирано решение за дизайн в развлекателната индустрия (сцени, декори, осветление и др.)

Vectorworks като продукт е насочен към свободата във всеки един аспект на дизайна и моделирането. Софтуерът разполага с огромни възможности, които позволяват реализацията на наистина впечатляващи проекти. В рамките на уебинара ще обърнем внимание на базовите функционалности, които са основа за надграждане в най-различни области.

Събитието е част от стратегията на Немечек България за подпомагане на архитекти и дизайнери да развиват професионалните си умения, да трупат знания, портфолио и възможности.

Уебинарът ще се проведе на 20 септември от 17:30 и е с продължителност около 2 часа. Заявете своето участие на следния адрес: https://register.gotowebinar.com/register/265653389568161793

Share this post on:


Related Articles