Vectorworks 2023 предлага ново ниво на автоматизация, оптимизация, оперативна съвместимост и отличен UX

Vectorworks 2023 предлага ново ниво на автоматизация, оптимизация, оперативна съвместимост и отличен UX

Vectorworks отдавна си е спечелил репутацията на водещ дизайн и BIM софтуер за архитекти, ландшафтни архитекти и професионалисти от развлекателната индустрия. Vectorworks 2023 им предлага още по-мощни дигитални инструменти и усъвършенствани функционалности, гарантиращи по-добро потребителско преживяване и оптимизиране на времето.

"Най-важното при разработването на Vectorworks 2023 беше максимално да олекотим работата със софтуера. Така, вместо дизайнерите и архитектите да отделят време за усвояване на технологията, те могат да се съсредоточат върху своите креативни проекти", споделя Биплаб Саркар, CEO на Vectorworks.

От 14 септември нататък, стотици хиляди професионалисти ще могат да се възползват от всички плюсове на новата версия на софтуера, без значение дали използват Vectorworks Architect, Landmark, Spotlight или Fundamentals. От средата на месеца ще бъдат достъпни и 2023 версиите на ConnectCAD, Braceworks и Vision.

Най-важните подобрения и нововъведения включват:

  • Значително подобрени BIM работни процеси. Основните архитектурни обекти са значително променени и модернизирани, правейки работата с тях по-интуитивна, независимо на какъв етап е проектът. Благодарение на тези подобрения значително се намалява монотонната ръчна работа.
  • По-лесна съвместна работа. Новите възможности за импортиране на Revit файлове ви гарантира гъвкавост, когато комуникирате с консултанти и клиенти, ползващи Vectorworks. BIM Collaboration Format (BCF) файловете допълнително улесняват екипните BIM процеси.
  • По-висока производителност. Новият начален екран улеснява стартирането на нов проект, обученията и всички останали дейности в софтуера. Новият инструмент Offset Edge пък дава възможност за по-плавно 3D моделиране.
  • Нов и по-ефективен Vectorworks Landmark. Новата версия дава възможност за изключително точно и детайлно градиране чрез подобрени работни режими. Благодарение на тези подобрения ландшафтните архитекти могат по-бързо и точно да завършват все по-сложни проекти.
  • Още по-мощни софтуерни инструменти във Vectorworks Spotlight. Благодарение на новите дигитални възможности, професионалистите от развлекателната индустрия ще могат да постигат много повече за по-кратко време.
  • Оптимизирани работни процеси в ConnectCAD. По-бързо създаване на чертежи и диаграми, интуитивно подреждане на файловете и възможност за лесно дефиниране на местоположението на всяко устройство.

Запознайте се с иновативните технологии, разработени за архитекти, ландшафтни проектанти, сценографи и други дизайн и BIM специалисти, и разберете как да реализирате дори най-креативните си идеи с Vectorworks. 

Научи повече за Vectorworks 2023

Share this post on:


Related Articles