Vectorworks Architect – софтуерът, отговарящ на вашия стил на проектиране

Vectorworks Architect – софтуерът, отговарящ на вашия стил на проектиране

Ние знаем, че архитектите и дизайнерите гледат на света по различен начин. Ето защо Vectorworks е разработен така, че да дава свобода на всеки да проектира в своя уникален, личен стил. Софтуерът се настройва към вашия начин на мислене, благодарение на богатите си инструменти и функционалности и ви позволява да намерите най-подходящия израз на своето вдъхновение и упорита работа.

Vectorworks Architect е водещо решение за архитектурен дизайн и BIM, което позволява да се свърже целият процес по изпълнение на даден проект в една платформа – от 2D чертежи и 3D моделиране до генериране на строителна документация и напълно завършени BIM модели. Широкият спектър от инструменти и BIM възможности стимулират продуктивността и креативността на архитектите и им позволяват да създадат повече от информационни модели. С Vectorworks дизайнерите могат да поемат всеки проект от всякакъв „размер“ –  градоустройствен, мултифункционални сгради, интериорен дизайн и обзавеждане и т.н. Допълнително, Vectorworks Architect разполага с най-големия брой импорт и експорт възможности в индустрията, позволявайки на дизайнерите да си сътрудничат ефективно и да споделят с всеки, включен в дизайн процеса.

„Работата на архитектите може да варира в голям диапазон, в зависимост от вида на проекта или фазата на дизайн“, казва Dan Monaghan, вицепрезидент Маркетинг към Vectorworks, Inc. „Това може да принуди архитектите да използват много различни софтуерни решения, за да си свършат работата. Въпреки че BIM играе съществена роля в днешния дизайн процес, истината е, че като архитект, вие се нуждаете от по-голям аспект от ползите и влиянието му. И Vectorworks предлага повече в това отношение.“

Едно от предимствата на Vectorworks е, че винаги се развива спрямо последните тенденции, нужди на клиентите и обратна връзка от потребителите. Новата версия, която се очаква през септември 2017 г., ще предложи обогатени възможности за разглеждане и презентиране на модела и по-лесна и ясна комуникация на визията с клиента:

  • Съществени подобрения при представянето и употребата на функциите за уеб изглед и виртуалната реалност, които бяха включени за първи път във Vectorworks 2017.
  • Добавя се възможност за панорамен изглед, чрез който дизайнерите и клиентите могат да преживеят модела в неговата цялостност.
  • Използвайки iOS® или Android™ мобилни устройства и 2D план, дизайнерите могат да се възползват от технологията за добавена реалност, за да видят 3D виртуална версия на своя модел върху плана.

Научете повече за възможностите на Vectorworks Architect и свободата, която дава на дизайнерите. Изгледайте видеото с Tristan Kobler – Създаване на архитектурни преживявания с Vectorworks.

Share this post on:


Related Articles