Успешно завърши първият Vectorworks Basic Course в България

Успешно завърши първият Vectorworks Basic Course в България

Курсът беше първият от поредица такива, които планираме да организираме за всички, споделящи нашата страст към дизайна и технологиите.

На 14 септември успешно завърши първият курс в България за проектиране с Vectorworks – едно от водещите в световен мащаб CAD/BIM решения, спечелило доверието на над 650,000 професионалисти от сферите на архитектурата, ландшафт проектирането и дизайна в развлекателната индустрия.

В продължение на 4 седмици участниците в курса се запознаха с възможностите, които предоставя Vectorworks за 2D чертежи, 3D моделиране и създаване на фотореалистични изображения. Те научиха повече за функционалностите от различните модули на Vectorworks, които подпомагат творческия процес на архитекти, интериорни дизайнери, ландшафтни проектанти, сценографи и други дизайн и BIM специалисти от целия свят. Курсът завърши на 14 септември с предаване на проект от всеки от участниците и среща със завършилите в офиса на Немечек България, където получиха своите сертификати. Сред участниците имаше както студенти, така и завършили и вече практикуващи дизайнери и архитекти.

В галерията може да видите част от проектите, които участниците разработиха през тези 4 седмици.

Основен ментор по време на курса беше Полина Хаджимитова, BIM специалист в Немечек България, натрупала опит в Милано, Копенхаген и Нова Зеландия. Тя е работила в сферата на архитектурата, дизайна и мениджмънта на строителни проекти и винаги е имала силен интерес към софтуерните технологии.

„Обучението предостави възможност на всички включили се да се запознаят с основните функции на програмата. Бяхме приятно изненадани от бързината, с която участниците усвоиха Vectorworks и с представените от тях проекти.“, каза Полина.

От Немечек България благодарим на всички участници и ще продължим да помагаме на желаещите архитекти и дизайнери да развиват професионалните си умения, да трупат знания, портфолио и възможности. В тази връзка на 16 септември стартира и следващият курс “Vectorworks Design Camp” – 5 седмична интензивна програма за работа с продукта. Освен да се запознаят с възможностите на Vectorworks, участниците в Design Camp ще обсъждат концепции като BIM, Параметричен дизайн и Устойчива архитектура. За в бъдеще планираме да организираме още курсове, както за начинаещи, така и за напреднали.

Share this post on:


Related Articles