Vectorworks Architect 2016 получи наградата “BEST of SHOW” на Architosh

Vectorworks Architect 2016 получи наградата “BEST of SHOW” на Architosh

Световният производител на CAD/BIM софтуер – Vectorworks Inc., спечели наградата на Architosh “BEST of SHOW”, в категорията Desktop, за решението Vectorworks Architect 2016, по време на конвенцията на Американския Институт за архитектура (AIA) във Филаделфия.

За трета поредна година софтуер на Vectorworks Inc. получава награда от водещия уебсайт за Macintosh и iOS CAD/3D/AEC професионалисти и студенти в цял свят – Architosh, Тази година Vectorworks Architect грабна приза в категорията Desktop, на база скоростта, с която качеството на решението се повишава и начинът, по който решава проблемите на архитектите.

„За нас е чест, че Architosh оцениха усилията на екипа ни по разработка на Vectorworks, който пое предизвикателството да предостави обогатена и същевременно интуитивна версия на софтуера Vectorworks Architect”, сподели изпълнителният директор на Vectorworks – д-р Biplab Sarkar. “Тази версия е базирана на функционалност, поискана от потребителите на продукта. В комбинация с новите възможности, разработени на базата на иновативни проучвания и сериозна инженерна работа, продължаваме да позволяваме на дизайнерите да променят света.“

Vectorworks Architect предоставя богати дизайн и BIM възможности за оптимизация на работния процес, които ви позволяват да реализирате всяка ваша идея, вдъхновение и желан дизайн. Софтуерът предлага и пълен пакет функционалност за интелигентно представяне на детайли, работа в екип и изготвяне на строителна документация, така необходима за реализация на идеите в 2D или 3D.

Освен заради богатата си функционалност и високо качество, Vectorworks Architect 2016 беше отличен и заради Marionette – мултиплатформен инструмент за графично програмиране/параметричен дизайн, интегриран директно в BIM средата.

“Marionette трябва да бъде награден за елегантността, която допринесе, със своята възлова система, деликатно изградена на python код зад всеки възел.” споделя Anthony Frausto-Robledo, AIA, LEED AP, издател и главен редактор на Architosh.

Другата високо оценена възможност на решението е функционалността Energos. Чрез нея вие разползагате с калкулатор за енергийното поведение на сградата, позволяващ да взимате критични решения за устойчивостта, още докато проектирате.

“Vectorworks 2016 спечели разпознаваемост заради невероятния си скок – абсолютно грандиозен рилийз – с възможности като Energos – вграден инструмент за енергиен анализ“, казва Pete Evans, AIA, старши съредактор на Architosh.

За да научите повече за Vectorworks Architect 2016 и неговите BIM възможности, посетете страницата му: www.vectorworks.net/architect

Share this post on:


Related Articles