Под тепетата с Немечек България

Под тепетата с Немечек България

След 2 впечатляващо успешни събития от нашата поредица Dev Bites през 2022, време е и за първото такова за тази година! Още по-вълнуващото е, че третото издание на Dev Bites ще се проведе в Пловдив на 30 март, по случай откриването на офиса на Немечек България в Града под тепетата!

Новият офис

Въпреки стагнацията в ИТ сектора у нас и като част от стратегията ни за разрастване през 2023, в началото на март в Пловдив заработи третият ни физически офис.

Разположен в LimeTree Business Center, той вече е работно място на 10 наши колеги, като плановете ни включват наемането на още 10-15 служители там. Така ще се разширят и възможностите на членовете на различните екипи да имат свободата да прекарват работно време в различни офиси и с различни колеги, като имат директна интеракция и сътрудничество по конкретни проекти.

Dev Bites: Епизод 3

Третото Dev Bites събитие ще се случи в коуъркинг пространството Networking Premium (разположено в самото сърце на града) на 30 март от 19:00.

Отново залагаме на темата Microservices vs. The World, представена от нашите супер опитни колеги Мирослав Кошутански и Виктор Минковски. На всички, които са заинтригувани от темата, предлагаме да прочетат акценти от презентациите на Виктор и Миро, както и да заповядат на пловдивското събитие.

Share this post on:


Related Articles