Dev Bites: от ИТ специалисти за ИТ специалисти

Dev Bites: от ИТ специалисти за ИТ специалисти

На 2 ноември 2022 г. в уютния софийски коуъркинг SOHO се проведе първото събитие от нашата специална поредица за ИТ специалисти Dev Bites.

Dev Bites залага на afterwork събития с подчертано свободен и неформален дух. Всяко издание включва интересни, противоречиви, подходящи за дебатиране dev теми, хубави бири и нещо приятно за хапване. За тема на първото софийско събитие избрахме Microservices vs. The World. Нашите опитни колеги Виктор Минковски (Technical и Team Lead в екип Brainix) и Мирослав Кошутански (R&D и DevOps Team Lead в екип Bluebeam) представиха своя поглед върху това колко удобна е работата с микросървисна архитектура и в кои случаи животът на ИТ специалиста е по-лесен тъкмо поради липсата на микросървиси в него.

Първото издание на Dev Bites привлече десетки професионалисти от местни ИТ компании, които се включиха в дискусията заедно с Виктор и Миро, допринесоха за изключително приятната атмосфера, вдигаха наздравици, всеки от тях получи специална тениска от събитието, а няколко късметлии взеха и специални награди (раници! крафт бири! хамаци!) от нашата томбола.

Искаме да благодарим сърдечно на всички, които се включиха в Епизод 1 на Dev Bites! Обещаваме силно продължение: затова още преди края на годината ще повторим това събитие, със същата тема и същите лектори, но във Варна!

Очакваме ви!

Share this post on:


Related Articles