Bigger, Better, Stronger Together!

Bigger, Better, Stronger Together!

В Немечек България обичаме да празнуваме (и често имаме поводи за това!), но без съмнение един от любимите ни моменти е отбелязването на нашите скъпи годишници (тоест нашите колеги, които отбелязват своите 5, 10, 15 или повече работни лета в компанията).

Затова и дълго време се подготвяхме за събитието, изпипвахме детайлите около него, поръчвахме подаръци (достави ни ги въоръжена охрана!), нашият изпълнителен директор Георги Брашнаров работи над своята реч, изобщо – цареше весело напрежение и мнозина с нетърпение очакваха следобеда на 24 ноември.

Радваме се, че толкова много колеги се събраха, за да поздравят годишниците и да празнуват заедно с тях, придавайки допълнителен смисъл на избрания слоган – Better Together. Чувството за единство и за истински празник бяха непрогрешими!

Поставихме своеобразен рекорд по брой годишници – общо 53 души празнуваха своите 5, 10, 15 и дори 20 работни лета в Немечек България. Което може единствено да ни радва, защото тук не вярваме в бързите победи и дребнотемието, а обичаме да мислим и да действаме дългосрочно. И това на първо място се отнася до нашите колеги, защото те са истинското богатство на компанията. И всеки, който в продължение на години влага тук своето сърце и умения, е истинската причина да бъдем по-силни заедно. И да ставаме по-силни –  година след година.

Цялото празнество беше отлично! Имахме всичко необходимо – чудесна бира, чудесно вино, чудесно хапване (следвахме тенденциите, затова бяхме осигурили и абсолютно здравословни ястия без никаква захар в тях), музика и много, много усмихнати колеги. Получи ни се!

Share this post on:


Related Articles