X
nemetschek.bg

Vectorworks CAD и BIM решения


Vectorworks, Inc. е глобален разработчик на дизайн и BIM софтуер, спечелил доверието на над 685,000 професионалисти от сферите на архитектурата, ландшафт проектирането и дизайна в развлекателната индустрия. Използвайки двуплатформения софтуер (Mac/Win), проектантите могат да създават комплексни визуални модели, без това да е за сметка на дизайн процеса, а също и да си сътрудничат през целия жизнен цикъл на проекта – от фаза идея до фаза поддръжка.
Немечек България е официален дистрибутор на продуктите на Vectorworks.
Като софтуерна компания, ние участваме в разработката на тези продукти повече от 15 години, което ни дава поглед върху световните технологични иновации в областта на архитектурата и строителството.

fundamentals


Vectorworks Fundamentals

Vectorworks Fundamentals e базовият CAD софтуер пакет, който предлага изключителни 2D и 3D възможности и интуитивна платформа за моделиране и изготвяне на строителна документация. Решението е създадено така, че да отговори на начина на мислене на дизайнерите и да им даде свободата да изразят творческото си мислене чрез разработването и документирането на всеки проект. Безпроблемната оперативна съвместимост, гъвкавите работни процеси и инструменти, които да ви помогнат да уловите и развиете идеите си, допълнително подкрепят креативния процес. Освен това с лекота можете да създадете висококачествени рендери в същия работен файл. Изработването е лесно и удобно благодарение на вградените текстури в библиотеките с многобройни обекти на Vectorworks и допълнително улеснено чрез функционалностите, които предлага Renderworks.

Аrchitect
Vectorworks Architect

Vectorworks Architect е единственият специализиран софтуер за BIM моделиране, проектиране и изготвяне на строителна документация, разработен, вземайки предвид целия дизайн процес. Софтуерът ви позволява да разработвате комплексни идеи в 2D и 3D, да прецизирате детайлите на конструкцията, да изчислите енергийната ефективност на проекта и да оптимизирате разходите. Освен това с лекота можете да създадете висококачествени рендери в същия работен файл. Изработването е лесно и удобно благодарение на вградените текстури в библиотеките с многобройни обекти на Vectorworks и допълнително улеснено чрез функционалностите, които предлага Renderworks. Vectorworks Architect позволява на дизайнерите да променят света, както никога досега!


Vectorworks Spotlight
Vectorworks Spotlight е водещият софтуерен продукт при изработката на дизайн в сферата на развлекателната индустрия. Като допълнение към 2D чертаенето и 3D моделирането, потребителите разполагат с интегрирана база данни и имат възможност да създадат реалистични рендер изображения. Spotlight предоставя специализирани инструменти за дизайн и документация на светлина от прожектори, дизайн на осветление, набор от модели за събития, подобрени възможности за проектиране на сценография и др. Освен това с лекота можете да създадете висококачествени рендери в същия работен файл. Изработването е лесно и удобно благодарение на вградените текстури в библиотеките с многобройни обекти на Vectorworks и допълнително улеснено чрез функционалностите, които предлага Renderworks. Независимо дали се използва за осветление, сценография, за събития, за телевизионен, театрален, кино или изложбен дизайн, Spotlight дава възможност на проектантите да създадат ненадминато представление.
Designer
Vectorworks Designer
Ако дейността ви включва проекти, които обхващат елементи от архитектурния и ландшафтния дизайн, или от развлекателната индустрия, то Vectorworks Designer е идеалното решение за вас. Той обединява възможностите и функциите на целия набор продукти на Vectorworks, включително Architect, Landmark и Spotlight в една надеждна програма. Designer предлага голям набор от модели на дигитални терени, растения, осветление, светлина от прожектори, BIM моделиране и инструменти за рендеринг, за да подпомогне потребителите да чертаят, моделират и представят идеите и работата си в един интерфейс. Освен това с лекота можете да създадете висококачествени рендери в същия работен файл. Изработването е лесно и удобно благодарение на вградените текстури в библиотеките с многобройни обекти на Vectorworks и допълнително улеснено чрез функционалностите, които предлага Renderworks.
Landmark

Vectorworks Landmark
Vectorworks Landmark предоставя инструменти, насочени към оптимизиране на процеса на ландшафтно проектиране и на работния процес в BIM. Landmark предоставя редица интелигентни инструменти като модели на растения, настилки, терени, инструменти за автоматизирано напояване, богати библиотеки и гъвкави функционалности за създаване на документация. Те ще ви помогнат да създадете 2D чертежи и 3D модели, с които лесно да проектирате, анализирате, презентирате своите проекти и да работите в екип. Прилагането на геодезични данни в процеса на планиране на архитектура или на естественa среда е опростено с интегрираната ГИС система за управление на документите. Освен това с лекота можете да създадете висококачествени рендери в същия работен файл. Изработването е лесно и удобно благодарение на вградените текстури в библиотеките с многобройни обекти на Vectorworks и допълнително улеснено чрез функционалностите, които предлага Renderworks.