X
nemetschek.bg

Vectorworks 2021 предоставя първокласни дизайн и BIM инструменти на професионалистите от архитектурната, строителната и развлекателната индустрии

September 29, 2020

Разработчиците на водещото дизайн и BIM софтуерно решение Vectorworks, Inc. отдавна са се наложили като световни лидери в предоставянето на възможности за ефективна екипна работа по проекти от архитектурната, ландшафтната и развлекателната индустрии. През септември 2020 фирмата представи най-новата версия – Vectorworks 2021, още една крачка към съвършенството, с особен акцент върху по-високото качество на продукцията, по-ефективното сътрудничество и по-добър UX.

Най-новата версия включва Vectorworks Architect, Landmark, Spotlight, Designer и Fundamentals, както и 2021 версии на Vision, Braceworks и ConnectCAD.

“Vectorworks 2021 е продължение на нашите дългогодишни усилия да повишим максимално качеството и възможностите на нашия софтуер, но и част от нашата мисия да предоставяме на професионалистите от архитектурната, строителната и развлекателната индустрии първокласни дизайн и BIM инструменти”, споделя изпълнителният директор на Vectorworks, Inc. Биплаб Саркар.

“Слоганът на тазгодишната версия е Лесният път към комплексния дизайн. Избрахме го, защото правлино отразява факта, че преработихме всички най-често използвани софтуерни инструменти, за да бъдат по-лесни за употреба, по-сигурни и възможно най-съвременни”, допълва Саркар.

Освен страхотни нововъведения като Project Sharing сървъра и осигуряващото светкавично бързо качване на файлове Vectorworks Graphics Module (VGM) Cache, Vectorworks 2021 предоставя на потребителите си много отлични възможности, като например експортирането/импортирането на данни от Excel, както и линкове към PDF Drawing Marker. Благодарение на Smart Options Display, вече можете да достъпвате всички най-важни инструменти, без напускате вашето пространство за чертаене и моделиране, което също така можете изцяло да персонифицирате, за да имате по-бърз достъп до най-често използваните набори от инструменти, последно използваните от вас инструменти и т.н.

За архитектите и особено за ландшафтните архитекти полезна ще бъде функционалността Materials, която обединява всички данни за строителните материали на едно място. По този начин получавате единен източник на информация за структура, класификация и енергоефективност.

Немечек България е официален дистрибутор на продуктите на Vectorworks. Като софтуерна компания, ние участваме в разработката на тези продукти повече от 15 години, което ни дава поглед върху световните технологични иновации в областта на архитектурата и строителството.

Научете повече за новата версия на Vectorworks