FUTURE OF

DESIGN

4 октомври, 17:00 ч.

Тенденции и технологии в процеса на дизайн, проектиране и строителство

Future of Design е събитие, което събира на едно място професионалисти от сферите архитектура, ландшафтно проектиране, сценография, интериорен дизайн, строителство, инвестиции в недвижимо имущество, които се интересуват от чуждестранните добри практики и доказани работещи решения в сектора. Организира се за четвърта поредна година от Немечек България в партньорство с Vectorworks, Inc.
Форматът е бизнес коктейл с презентационна част.


Към кого е насочено събитието?

Архитекти, интериорни дизайнери, ландшафтни проектанти, инженери, специалисти по индустриален дизайн, сценография и осветление, инвеститори и др.


Защо да участвате?

Изследвайте бъдещето

Изпълнителният директор на водещата американска компания Vectorworks, Inc. – Dr. Biplab Sarkar, ще представи последните тенденции при развитието на съвременните дизайн и BIM софтуерни решения. Разберете кои са най-новите технологични инструменти в сферата, които подпомагат креативността, съвместната работа и ефективността на специалистите в световен мащаб.

Споделете добри практики

Изградете контакти с други професионалисти от вашата и близки до вашата индустрия, разберете какви са техните проблеми и как да взаимодействате по-добре.

Подобрете съвместната работа

Нашата цел е да поставим началото на отворен диалог между участниците в процесите на дизайн, проектиране, строителство и свързаните сектори за техните нужди и възможните решения, които дигиталната трансформация предлага.

Насладете се на приятна атмосфера

Събитието ще се проведе в хотел Арена ди Сердика сред останките от римския амфитеатър на античния град, датиращи от III-IV век. Ще ви посрещнем в приятна разпускаща атмосфера, предразполагаща към професионални разговори и създаване на контакти.

Събитието ще се проведе в уникалната атмосфера на хотел Арена ди Сердика –
сред останките от римския амфитеатър на
античния град, датиращи от III-IV век.

Там ще бъдете посрещнати от нашите колеги, които ще ви съдействат с регистрацията.

Регистрирайте

СЕ ДНЕС!

Благодарим ви за интереса към Future of Design!

Регистрацията е вече затворена.

Можете да следите за новини около събитието на Facebook страницата ни.

Кои са Немечек България

Немечек България е водеща компания с висока експертиза в разработването и разпространението на BIM софтуерни решения. През последните двадесет години наша мисия е да предоставим необходимите инструменти, с които да подпомогнем професионалистите във всяка фаза от жизнения цикъл на една сграда – дизайн, строеж, управление и поддръжка. За четвърта поредна година организираме събитието Future of Design, защото вярваме, че диалогът е един от движещите фактори за развитието на сектора.

Кои са Vectorworks

Vectorworks, Inc. е водещ производител на дизайн и BIM софтуер, спечелил доверието на над 650,000 професионалисти от сферите на архитектурата, ландшафт проектирането и дизайна в развлекателната индустрия. От 1985 г. са посветени на мисията да помагат на дизайнерите да намират вдъхновение, да стимулират новаторството, да комуникират ефективно и да изразяват своите виждания за света. Използвайки двуплатформения софтуер (Mac/Win), проектантите могат да създават комплексни визуални модели, без това да е за сметка на дизайн процеса, а също и да си сътрудничат през целия жизнен цикъл на проекта – от фаза идея до фаза поддръжка. Базирана в Колумбия, Мериленд, САЩ, Vectorworks, Inc. е част от Nemetschek Group. Научете повече как софтуерът на Vectorworks позволява на дизайнерите да променят света.

Партньори: