Nemetschek logo    Bluebeam logo

Bluebeam Revu

Отключете възможностите на своите PDF документи, направете следващата крачка към ефективна съвместна работа.

Изтеглете демо

Създавате и конвертирате


Bluebeam Revu е софтуерът, откриващ нови възможности за работа с обогатени PDF файлове. Създавате, конвертирате, сканирате, експортирате, маркирате и редактирате неограничено количество документи. Софтуерът е интуитивен, създаден да улесни максимално много работата, като дава възможност за конфигурация според специфичните за фирмата и профила на потребителя процеси. Интеграцията с други системи позволява улеснено конвертиране на множество Office документи, както и CAD чертежи в PDF формат с възможност за редакция. Единствено трябва да селектирате съответните файлове и само с едно натискане на мишката те се конвертират едновременно. Не на последно място – с Bluebeam комбинирате PDF-и по различен признак, осигурявайки си лесен достъп до тях.

Маркирате и редактирате


Едно от отличаващите предимства на програмата са богатите възможности и инструменти за маркиране. Софтуерът позволява да нанесете своите редакции и коментари в PDF-а под формата на текст, да оградите дадено място в „облак“, да добавяте CAD символи, печати, да подчертавате и др. За максимално улеснение получавате възможност да запазите своите предпочитани за употреба инструменти в т. нар. “Tool Chest”. По този начин ще имате бърз и лесен достъп до тях. Допълнително, софтуерът ви позволява да добавяте изображения и видео материали към своите коментари и редакции, осигурявайки възможност за по-ясна комуникация. А благодарение на интегрирания Markups List, можете да проследите всички редакции по дадения документ с дата, час и потребител, направил съответната промяна. По този начин отчетността се подобрява, а съвместната работа – улеснява.

Работите съвместно


Платформата Bluebeam Studio™ подпомага съвместната ви работа с други специалисти. Благодарение на софтуера, екипите и организациите получават възможност да управляват своите проекти отвсякъде и по всяко време, независимо дали имат достъп до интернет. С Bluebeam Studio™ можете да качите неограничен брой PDF документи в облачното решение или на ваш сървър и да ги споделите с вашите сътрудници и партньори. Достъпът до тези файлове е гарантиран, а съвместната работа никога не е била толкова лесна – сътрудничите си безпроблемно с колеги от цял свят в един и същи файл и по едно и също време. Но това не е всичко! Допълнително получавате неограничено пространство на Studio Cloud, където да съхранявате всякакви документи, независимо коя от трите версии на Bluebeam Revu закупите.

Дигитализацията на процеси вече не е достатъчна. Готови ли сте да преминете на следващото ниво?

Bluebeam Revu е платформа, която съчетава надеждните функционалности за създаване, редактиране, коментиране и маркиране на PDF документи с богати възможности за работа в екип и ефективна комуникация. Платформата се предлага в три версии: Standard, CAD и eXtreme.

Искате да изпробвате Bluebeam?

Изтеглете демо

Revu 2017

Иновативни решения, предназначени за архитектурната, инженерната и строителната индустрии

Revu Standard

Решението е насочено към потребители на Windows платформи, които желаят да създават, редактират и маркират PDF файлове. Включва Bluebeam Studio™ и позволява да работите съвместно върху един и същ документ по едно и също време.

Купете сега  
Revu CAD

Специализираното решение за CAD потребители, които работят на Windows платформи. Включва plugin-и за AutoCAD®, Revit®, Navisworks® Manage, Navisworks Simulate, SolidWorks® и SketchUp® Pro. Конвертирате IFC или U3D файлове в PDF с лекота. Revu CAD също така се интегрира директно с SharePoint и ProjectWise. Включва Bluebeam Studio™ и позволява да работите съвместно върху един и същ документ по едно и също време.

Купете сега  
Revu eXtreme

Решението с най-много функционалности, включващи създаване, редактиране и маркиране на PDF файлове от Revu CAD, както и възможностите за създаване на OCR+, PDF формуляри, Scripting, Structures™, Batch Link®, Batch Slip Sheet и Redaction.

Купете сега  

Revu 2017 – функционалности и акценти


Иновативни решения, предназначени за архитектурната, инженерната и строителната индустрииDynamic Fill

Софтуерът позволява лесно да селектирате отделна секция от чертежа и да извършите разнообразни измервания и изчисления за нея.Quantity Link

Функционалността позволява безпроблемно да извлечете измерените стойности от различни PDF файлове и да ги експортирате в Excel таблици. По този начин можете лесно да направите необходимите изчисления в предпочитани от вас формат. (само за eXtreme)


Measurement Tool

Измервателните инструменти като Slope, Rise/Drop, Width и Height, както и новият инструмент Polylength, са специално разработени за бързи и точни изчисления.Count Tool

Възползвайте се от обогатените функционалности за персонализиране на символи, ускорено изчисляване броя на дадени елементи в чертежа и по-пълна информация към Markups List-а.

Оптимално решение за автоматизация и визуализация на всеки етап от проекта:Automatic form Creation

Опростено създаване на формуляри в PDF, които автоматично локализират специализирани полета (за подпис, дата, отметки и др.) – дори при сканирани документи. (само в eXtreme)Batch Sign & Seal

Бързо добавяте електронен подпис, печат и дата върху множество документи, без да се налага да отваряте и подписвате отделни страници една по една. (само в eXtreme)360° Photos

Използвайте функционалността Capture (заснемане), за да добавите панорамни изображения в своите забележки и коментари в PDF документа. По този начин процесът на строителство става лесно проследим.3D PDF Enhancements

Преглеждайте и управлявайте динамични, богати на данни 3D обекти с интуитивни инструменти, които позволяват търсене, филтриране, промяна на цветовете, експортиране.

Studio Prime

Поемете следващата крачка към ефективни работни процеси с колеги и партньори. Bluebeam Studio Prime е облачно решение на абонаментен принцип, което включва всички функционалности на Bluebeam Studio, но добавя допълнителни административни функционалности. Получавате възможност да контролирате достъпа на потребителите до управляваните Проекти и Сесии и получавате подробни справки за всички дейности в Studio. Studio Prime също така включва достъп до Bluebeam Studio API, което поддържа интеграция на външни приложения.


Ползи от Studio Prime

Управление на потребителите

Контролирате достъпа на потребителите до всички Prime документи, както и до Bluebeam Studio API. Получавате възможността да блокирате външни сътрудници и да ограничите правата на потребителите, които вече нямат нужда от достъп до вашите Сесии и Проекти в Studio Prime.

Генериране на справки

Администраторите могат да генерират и експортират детайлни, богати справки за дейностите по Проекти и Сесии, получавайки по-голяма видимост за работата в Studio. Лесно проследявате достъпа до всички управлявани данни и информация за участие в Проекти и Сесии.

Studio API

Възползвайте се от силата на Bluebeam за съвместна работа. Studio Prime ви позволява да интегрирате вътрешни и външни приложения чрез Bluebeam Studio API.

Cloud-Based Simplicity

Получавате административни функционалности от най-високо ниво, благодарение на облачната платформа. Просто свържете своя Prime и започнете да работите.

70%


по-бързи изчисления

90%


по-висока прецизност

83%


повече спестени средства

950


спестени часа

Какво казват другите за нас

Изтеглете безплатен тестови лиценз за 30 дни

Изтегляне